spoko tylko że ja we wtorki dłużej pracuję
[O2] [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Zwiń
X
-
[O2] [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego autka z roku pańskiego 2005 mam pytanie ile najszybciej udało Wam się je rozpędzić ?
Moje bez problemowo dobiło na 5 biegu do 160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?Pozdrawiam Piotr
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez py1szczak2160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodzisławI tego nie rozumiem Pod pedałem gazu było jeszcze sporo miejsca, to dlaczego nie przycisnąłeś dla sprawdzenia, czy te magiczne 160 przekroczysz?Pozdrawiam Piotr
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez py1szczak2szkodzisław napisał/a:
I tego nie rozumiem Pod pedałem gazu było jeszcze sporo miejsca, to dlaczego nie przycisnąłeś dla sprawdzenia, czy te magiczne 160 przekroczysz?
o to chodzi że próbowałem dojechała do 160 może 165 km/h i obroty i dalej nic tak jak by miała jakąś blokadęZamieszczone przez py1szczak2pod pedałem było jeszcze sporo miejsca
Komentarz
-
Zamieszczone przez rekinja swoją też z 2005 r dobijam do 240 km/h
pozatym to kolega sie pytal o 1.9tdi...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wocekQrde nie wiedziałem, że 1,9 aż tyle potrafi :roll:
To po co ja bralem reeske :niewiemTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Re: [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Zamieszczone przez py1szczak2Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego autka z roku pańskiego 2005 mam pytanie ile najszybciej udało Wam się je rozpędzić ?
Moje bez problemowo dobiło na 5 biegu do 160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz